• DOLAR 32.365
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2324.938
  • ...
Hakkın Gür Sesi: Bingöl FM
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Yaklaşık 16 yıllık bir geçmişe sahip olan Bingöl FM, yeni ve hayırlı bir yayın çizgisiyle doğru ve hakikatin sesiyle ümmetin yükselen sesi konumunda.

Bingöl FM sunucularından Ömer Aşkın, amaçlarını şu şekilde açıkladı, "amacımız; insanların dertleriyle dertlenmek, doğruları dillendirmek, Müslüman olarak sorumluluklarımızı hatırlatmak, Salih amellere çağırmak, ilkeli, kararlı, dürüst bir çizgi ile hakkı ve sabrı tavsiye edici bir anlayışla hizmet etmektir" dedi.

Bingöl FM Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdullah Tokuş ise birbirinden güzel ve faydalı Ramazan ayı programları hazırladıklarını ifade ederek, radyolarında bir tebliğ aracı olduğunu söyledi.

Tokuş sözlerini şöyle sürdürdü, "Müslümanlar olarak, elimizdeki imkânları iyi kullanmak ve Allah`ın dinine yardım etmemiz gerekiyor. Bunu asla aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Hamdolsun repertuarımızı geniş tuttuk ve herkesin kendisini bir şekilde görebileceği bir yayın programı hazırladık. Programlarımız eğitim, kültürel, ilmi, bunun yanında sağlık programları, çocuk programları tasarladık. Bunun yanında birbirinden güzel ve değerli konu ve konuklarıyla canlı programların yanı sıra radyonun vazgeçilmezi olan müziklerle duygulara tercüman ilahi, ezgi ve şiir saatleri ve daha birçok sürpriz programlar hazırladık. Bu radyo hepimizin, tüm dinleyicileri bu sese kulak vermeye davet ediyoruz. Unutmayın ki 102,0 hepimizin frekansıdır." dedi. (Nihat Kanat -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir