• DOLAR 32.59
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2502.174
  • ...
Bilek güreşçileri kıyasıya mücadele etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Şahinbey Belediyesi tarafından “Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası İl Seçmenleri” müsabakası düzenlendi.

Şahinbey Akkent Spor Salonu’nda düzenlenen müsabaka, 80 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Bilek güreşçilerinin kıyasıya mücadele ettiği müsabakada, sporcular seçmelerde derece elde edebilmek için yarıştı.

Düzenlenen bilek güreşi müsabakası ile ilgili bilgi veren merkez Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  Şahinbey’de her yaştan vatandaşın spor yapabilme imkanına sahip olduğunu belirtti.

Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk. Her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmeleri için parklarımızda, sosyal tesislerimizde spor alanları oluşturduk ve 86 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu olan bu Akkent Spor köyümüz de Türkiye'nin en büyük spor alanlarından bir tanesidir. Birçok spor müsabakalarının yapıldığı bu dev tesiste geleceğin sporcuları yetişecektir. Hafta sonu Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası İl Seçmenleri müsabakalarına ev sahipliği yaptık. Akkent Spor köyümüz önümüzdeki günlerde farklı branşlarda daha birçok müsabakalara ev sahipliği yapacaktır.” dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir