• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
İstanbul'dan Kozluk'a yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbullu bir hayırsever, Batman'ın Kozluk ilçesi Tepecik Yatılı Bölge Okulunda okuyan 270 öğrenciye, 3 bin adet kitap ve 36 koli giyim yardımında bulundu.

Okullarında Z Kütüphanesini kurduklarını belirten Kozluk Tepecik Yatılı Bölge Okulu Müdür Yardımcısı Ünal Uysal, Beylikdüzü semtinde oturan Gazeteci Yazar Neslihan Soyhan'ın, kütüphaneleri için kitap kampanyası başlattığını ve 3 bin adet kitabı bağışladığını dile getirdi.

Kitap bağışının yanı sıra okul öğrencilerine giyim yardımı da yapıldığını belirten Uysal, İstanbul'dan Kozluk'a uzanan böylesi bir yardım elinin kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

Uysal, "Bizim adımıza İstanbul Beylikdüzünde kampanya başlatıp okulumuza yeni yapılan Z Kütüphanesine 3 bin adet civarında hikâye, roman ve bunun yanı sıra 36 koli de giyim yardımı gönderen Gazeteci Yazar Neslihan Soyhan hanımefendiye şükranlarımızı sunuyoruz. Hayırsever iş adamlarının eğitime vermiş olduğu katkıların artmasını diliyoruz. 270 öğrencimizin her birine pantolon, tişört ve kazakları ulaştırdık. Kütüphanemiz de bu sayede kitaplara doydu." dedi. (Muhammed Said Aksoy – İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir