• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İHH`dan Urfa`da 1300 Kişiye Ramazan Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği, il genelinde tespit edilen 1300 ihtiyaç sahibine Ramazan yardımında bulundu.

 

Ramazan yardımı kampanyası kapsamında Şanlıurfa`da yoksul ailelere Ramazan paketi dağıtıldığını ifade eden Şanlıurfa il temsilcisi Behçet Atila, \"Kuru gıda, yağ, şeker ve kahvaltılık ürünlerinden oluşan yardım kolileri ile yetim çocuk paketi ve eğitim yardımı olan kırtasiye setleri İHH Şanlıurfa Temsilciliği tarafından önceden tespit edilen maddi durumu zayıf aileler, yetim aileler ile yatalak hastalara ulaştırıldı\" dedi.

 

Gönüllü ekipleriyle Ramazan ayında çalışmalarını daha da sıklaştırdıklarını ifade Atila, çalışmaların titizlikle yapıldığını söyleyerek, \"yardımlarımızı yaparken insanların rencide olmamasına dikkat ediyoruz. Bu nedenle gece saatlerini tercih ediyoruz. Yardımları yaparken önceliğimiz fakir olup da bilinmeyen, utandığı için dilenemeyen fakirleri tespit edip onlara ulaşmak ve bununla birlikte yetim ailelere ulaşıp onlara yardım elimizi uzatıyoruz. Ramazan ayında Şanlıurfa Genelinde (ilçelerle beraber) 600 Ramazan kolisi, 400 Çocuk Gıda Paketi ve 300 Yetime Kırtasiye yardımı yaptık. Urfa genelinde 205 yetimimize üç ayda bir düzenli aylık nakdi yardım yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de yetimlerimize iftar programı ve bayramlık giyim yardımında bulunmayı düşünüyoruz. Ramazan süresince de yoksul kardeşlerimize yardım ulaştırmaya devam edeceğiz inşallah.\"

 

Bu İyilik Kervanına Siz de Ortak Olabilirsiniz
Hayırseverleri bu iyilik hareketine katılmaya davet eden Atila, \"Bir kişi için iftar bedeli 5 TL, Ramazan kumanya paketi 70 TL, Ramazan çocuk paketi 30 TL, Eğitim desteği 40 TL, Yetim Bayramlık kıyafet bedeli 80 TL bağışta bulunabilirsiniz. Böylece siz de bu iyilik kervanına katılmış olursunuz. İHH`nın hesap numaralarına www.ihh.gov.tr adresinden ulaşılabilir veya 3072 kısa mesaj hattı kullanılabilir.\" diye konuştu. (Ali Durmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir