• DOLAR 32.524
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2490.689
  • ...
SON DAKİKA
Yılın En Talihsiz Hırsızı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Adana`da bir eve tırmanarak giren hırsız ev sahibinin uyanmasıyla kaçmak isterken atılan saksının başına isabet etmesi sonucu balkondan düşerek ayağını kırdı. Ayağı kırılan hırsız çok uzağa kaçamayınca da polis tarafından yakalandı.

İddiaya göre 28 yaşındaki E.T. gece saat 03.50 sıralarında Tellidere Mahallesi`nde bir evin merdiven boşluğundaki tuğlalarından tırmanarak açık olan balkon kapısından içeri girdi. Evde hırsızlık yapmak isterken ses çıkarınca sahuru yeni yapıp yatan ev sahibi N.K. uyandı.

Sese doğru gelen N.K. salonun ortasında bir hırsız olduğunu gördü. Ev sahibiyle göz göze gelen hırsız balkona doğru yönelerek çıktığı yerden kaçmak istedi. İşte o an yaşananlar hırsızın sert kayaya çarptığının ıspatı oldu.

N.K. balkondaki 2 saksıyı hırsıza attı. Hırsız başından aldığı darbe ile balkondan yere düşerek ayağını kırdı. Ancak hırsız kırık ayakla kaçmaya devam etti. Bu arada N.K. polisi arayarak bilgi verdi. Bunun üzerine polis olay yerine gelerek çevrede araştırma başlattı. Polis Fatih Mahallesi`nde ara sokaklarda sekerek kaçan bir kişiyi gördü. Şahsı kovalamaca sonucu yakalayan polis hastaneye götürerek tedavi ettirerek emniyete getirip sorguya aldı. E.T. eve girdiğini kabul etti.

E.T., sorgusunun ardında adliyeye sevk edildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir