• DOLAR 32.335
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2302.143
  • ...
Organize Sanayide Teknolojik Dönem
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Türkiye`nin en büyük 10 organize sanayi bölgesinden biri olan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi(AOSB) teknolojik süreç yönetiminde yeni bir dönem başlattı.

 

AOSB yönetimi, çağdaş bir yönetim anlayışının yanı sıra etkin ve verimli bir yönetim için tüm yönetsel faaliyetlerinde teknolojik süreç yönetimini tercih ederek, bu konuda iş ortağı olarak Seraş ile anlaşma imzaladı.

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Genel Sekreteri Mustafa Keskin`in, Seraş Genel Müdürü Nihat Sürer ve Seraş Genel Koordinatörü Gülsüm Aşarsoylu`nun da katıldığı imza törenindeki konuşmasında, teknolojiyi takip etmenin önemine dikkati çekti.

 

Genel Sekreter Keskin, \"Günümüzde teknolojinin ulaştığı noktayı dikkate aldığımızda, tüm iş süreçlerimizi elektronik ortama taşımayı, hem yüksek verimlilik hem de çağdaş yönetim anlayışı adına adeta bir zorunluluk olarak gördük. Bu çalışmayla, ölçülebilir yönetim sistemine geçecek. Hem yönetim süreçleri, hem de personel performansları ölçülerek objektif bir yönetim modeli geliştirilme çabasındayız\" diye konuştu.

 

Seraş Genel Müdürü Nihat Sürer ise, \"Günümüze kadar gelen zaman içerisinde de gerek ülkemizin AB ile bütünleşme sürecinde AB`nin yaşanabilir çevreye verdiği önem, gerekse OSB`lerin sürekli artan iş hacimleri sebebiyle, OSB`lerdeki tüm yönetsel faaliyetlerin daha hassas takip edilmesi, ülkemizdeki tüm OSB yönetimleri açısından bir zorunluluk oldu.\" dedi (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir