• DOLAR 32.369
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.405
  • ...
KPSS Sonuçları Neden Açıklanmıyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - 7-8 Temmuz tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları, Ağustos ayına girdiğimiz şu günlerde üzerinden 3 haftadan fazla bir süre geçmesine rağmen ÖSYM tarafından hala açıklanmadı. Bu duruma tepki gösteren KPSS adayları, acaba medyaya yansıyan kopya olayı doğru mu? Diye sormaya başladı.

 

Geçen yıl 11 Temmuz da yapılan sınavın 29 Temmuz da açıklandığını belirten Fen Bilgisi Öğretmenliği Mezunu Umut Sağlam, \" Sınav sonucu Ağustos ayına girmemize rağmen hala açıklanmadı. Bizler de ister istemez kuşkuya kapılıyoruz. 2010 yılındaki kopya olayı gibi kopya mı var? Sorusu aklımızı kurcalamaya başladı. ÖSYM`nin bu konuda acilen açıklama yapmasını bekliyoruz\" dedi.

 

7-8 Temmuzda yapılan KPSS`den sonra ortaya bir iddia atılmış ve sınav sorularının çalınarak belli ücretler karşılığında sınava girecek adaylara sızdırıldığı iddia edilmişti. ÖSYM, yaptığı açıklamada yapılan sınavda olağanüstü önlemler aldıklarını ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığını bildirmişti. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir