• DOLAR 32.584
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2426.381
  • ...
Damat dehşetinde ölü sayısı 5'e yükseldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te miras anlaşmazlığı nedeniyle aynı aileden 4 kişinin damatları tarafından öldürüldüğü olayda ağır yaralanan zanlının eşi Sultan Daşdelen, tedavi gördüğü hastanede bir hafta sonra hayatını kaybetti. Saldırıda böylece ölü sayısı 5’e yükseldi.

Geçtiğimiz hafta pazartesi günü Ertan Daşdelen, miras anlaşmazlığı nedeni ile kayınvalidesi Özden Şahin (60) ile baldızı Dilek Çakmak’ı (36) ve eşinin amcası Bayram Şahin'i (69) tabancayla başlarına ateş ederek öldürmüştü.

Daşdelen, eşi Sultan Daşdelen (31) ile diğer baldızı Semra Yaprak'ı (27) de başlarına ateş ederek ağır yaraladı. Sultan Daşdelen ve Semra Yaprak kardeşler, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören Semra Yaprak da geçtiğimiz hafta çarşamba günü yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Olayda tek sağ kalan ve ağır yaralanan zanlının eşi Sultan Daşdelen, bugün tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Daşdelen’in cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir