• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
Yollardaki Altyapı Çalışmalarına Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Merkez Seyhan ilçesi Obalar Caddesinde, iftardan sonra devam edilen çalışmada, asfaltı sıyrılmış ve belirli nedenlerden dolayı üzerinde çukur oluşmuş caddede de asfalt çalışması yapıldı.

 

Durumdan hem memnun hem de şikayetçi olan Obalar Caddesi Esnafı ve aynı zamanda Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi ve Akdeniz Bölge Başkanı Halis Kasap, \"Her yıl aynı çalışmayı yapıyorlar yamayıp yamayıp gidiyorlar. Altyapı sağlam olmadığı için sürekli cadde kazılıyor ve bir sonraki yaz mevsimine kadar kimse gelip onarım çalışması yapmıyor. Cadde üzerindeki bu çukur neredeyse 1 yıldır mevcut, zaten caddemiz dar olduğu için mevcut çukur da araçların geçmesine müsaade etmediğinden burada onlarca kaza oldu. Yarın yine altyapıda bir sorun olur ASKİ veya TEDAŞ gelerek kazı çalışması yapar, bir sonraki seneye kadar kimse buraya uğramaz. Yetkililerden ricamız, öncelikle yıpranmış olan altyapıyı yenileyip sonra yolumuzu asfaltlasınlar, her yıl böyle yamalarla bu iş olmaz\" dedi.
Belediye yetkilileri yol bakım ve onarım çalışmalarının ramazan boyunca devam edeceğini bildirdiler (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir