• DOLAR 32.549
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.995
  • ...
Şehitkâmil Belediye Başkanından İLKHA'ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet, İlke Haber Ajansı (İLKHA) Gaziantep İrtibat Bürosuna ziyarette bulundu.

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında İLKHA Gaziantep İrtibat Bürosuna ziyarette bulunan Fadıloğlu, ve beraberindeki heyet, İLKHA Gaziantep Temsilcisi İbrahim Koçyiğit tarafından karşılandı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Koçyiğit, İLKHA'nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Fadıloğlu, İLKHA'ya haberleri tarafsız ve doğru olarak vatandaşlara iletmek adına verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Yeni dönemle ilgili çalışmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Fadıloğlu, "Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. İlke Haber Ajansı olarak şu ana kadar vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum. Allah hep birlikte hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Belediyecilik, doğumdan ölüme kadar hizmet ama diğer taraftan bizim yapmış olduğumuz bu hizmetlerin vatandaş tarafından bilinmesi ise habercilikle doğru orantılıdır. İşin medya ayağı olmadığı takdirde bizim yaptıklarımız kendi bünyemizde kalıyor. Yalnızca faydalananların ya da görenlerin bilmesi söz konusu oluyor. İlke Haber Ajansı olarak tarafsız ve doğru haberi vatandaşa iletmek adına şu ana kadar vermiş olduğunuz emekler için teşekkür ediyorum." dedi.

Seçim çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Fadıloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep'in belediye başkan adaylarını açıkladıktan hemen sonra çalışmalara başladıklarını belirterek, seçim çalışmaları ve yeni dönem ile ilgili bilgiler verdi.

Fadıloğlu, ziyaretleri kapsamında kentte yerel yayın yapan Kervan FM'i de ziyaret etti. Kervan Radyo Yayıncılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Korkmaz, Kervan FM Haber Müdürü Mustafa Keskin ve Reklam Müdürü Bilal Arslan tarafından karşılanan Fadıloğlu, Kervan FM'in yayınlarının kentte büyük bir beğeniyle dinlendiğini belirterek, yayın hayatında Kervan FM'e başarılar diledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir