• DOLAR 32.367
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2324.93
  • ...
Telefon kapkaççıları yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Belde Mahallesinde AVM'in girişinde bir bayanın cep telefonunu kapıp kaçan şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan birinin serbest bırakıldığı, diğerinin tutuklandığı belirtildi.

Konuyla ilgili Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 1 Şubat günü bir bayanın cep telefonunu kapıp kaçan şahıslara yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri olarak hemen çalışmalara başlanılmış ve yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde; olayı gerçekleştiren İ.A isimli şahıs ve S.Ç isimli şahıs olduğu tespit edilerek yakalama çalışmaları başlatılmıştır. Yapılan titiz çalışmalar neticesinde şahıslar yakalanmıştır. S.Ç isimli şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatı ile adli işlemlerinin ardından serbest bırakılmış, İ.A isimli şüpheli şahıs ise çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanmıştır. Diğer yandan kap-kaç yapılmak suretiyle alınan cep telefonu ise şüpheli şahıstan tam ve sağlam olarak alınarak müştekisine teslim edilmiştir." denildi. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir