• DOLAR 32.378
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Yar-Der`in Ramazan Yardımları Sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Kurulduğu günden bu yana halka hizmeti hakka hizmet olarak kendisine düstur edinen Şanlıurfa Yardım Eli Derneği (Yar-Der), bu Ramazan ayında da tespit ettiği fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulunmaya devam ediyor. Yakubiye Mahallesi`nde bulunan gıda bankasında yardım Paketlerini hazırlayıp yoksul kimselere düzenli bir şekilde dağıtan Şanlıurfa Yar-Der, vatandaşları sevindirdi.

Yaptığı yardımlar ile ilgili görüştüğümüz Şanlıurfa Yardım Eli Derneği Başkanı İ.Halil Bilen, \"Şanlıurfa Yar-Der olarak Ramazan`ın Arifesi`nde dağıtmaya başladığımız yardımlar şu ana kadar devam ediyor. İlk etapta biz 300 aileye yardım etmeyi hedef etmiştik ancak daha Ramazan`ın 10. günü olmasına rağmen 500 aileye yardım ettik. Ramazan`ın sonuna kadar bu sayıyı bin`e çıkarmayı hedefledik tabi bu bin aileye ulaşmak kolay değil tamamen hayırsever kardeşlerimizin vesilesi ile olabilir. Hayırsever kardeşlerimiz bize ne kadar çok ulaşabilirse bizde o kadar çok mağdur aileye ulaşacağız\" ifadelerini kullandı.

Yardım etmek isteyen hayırseverlerin kendilerine sanliurfayarder.com adreslerinden veya 0543 527 29 27 no`lu telefondan ulaşabileceklerini belirten Bilen, \"ilimizde çok fakir ve mağdur ailelerimiz var. Kendilerine yardım ettiklerimiz ya sakattır ya da çalışacak kimsesi olmayandır. Bundan dolayı hayırsever kardeşlerimiz ne kadar çok yardım ederlerse bizde fakir ve zengin arasında köprü görevini yapmış oluruz\" dedi.

Bilen, ayrıca yardımlarının Ramazan ayı ile sınırlı kalmayıp tüm aylarda devam edeceğini belirtti. (Ali Durmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir