• DOLAR 32.335
  • EURO 35.062
  • ALTIN 2308.378
  • ...
İHH`dan 2 Bin Kişiye Ramazan Paketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - 2012 Ramazan çalışmaları kapsamında 72 ülke ve bölgede, Türkiye`de ise 78 şehirde iftar organizasyonları, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar için eğitim yardımları, mülteciler, ihtiyaç sahibi yaşlılar ve aileler için temel gıda ile yardımlarına devam ediyor.

İHH, Ramazan ayı yardımlarını ulaştırmak için dünyanın dört bir yanına yardım götürürken, Bingöl halkını da unutmadı. İHH, Ramazan yardımı kampanyası kapsamında Bingöl`de yoksul ailelere Ramazan paketi dağıttı. Kuru gıda, yağ, şeker ve kahvaltılık ürünlerinden oluşan yardım kolileri, İHH Bingöl Temsilciliği tarafından önceden tespit edilen maddi durumu yetersiz aileler, yetim aileler ile yatalak hastalara ulaştırıldı.

25 kişilik bir ekiple Ramazan ayında çalıştıklarını ifade eden İHH Bingöl İl Temsilcisi Muhittin Gili, çalışmaların titizlikle yapıldığını söyleyerek \"yardımlarımızı yaparken insanların rencide olmamasına dikkat ediyoruz. Yardımları yaparken önceliğimiz bilinmeyen, kendini açığa vurmayan fakirleri tespit edip onlara ulaşmak ve bununla birlikte yetim ailelere ulaşıp onlara yardım elimizi uzatıyoruz. Ramazan ayında yaklaşık 2 bin kişiye yardım yapacağız. Ramazan süresince de yoksul kardeşlerimize yardım ulaştırmaya devam edeceğiz\" diye konuştu. (Ali Yıldırım - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir