• DOLAR 32.559
  • EURO 34.885
  • ALTIN 2432.877
  • ...
Huzurevi`nde Huzurlu Bir Gece
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Ramazan ayı münasebetiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi`nde düzenledikleri program ile huzurevi sakinlerine huzurlu bir gece yaşattı.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi`ni ziyaret eden Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, huzurevi sakinleriyle samimi bir ortamda sohbet etti. Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala`nın da katıldığı ziyarette, gençler huzurevi sakinleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İftar sofrasında huzurevi sakinlerine misafir olan liseli ve üniversiteli gençler, gecede hazırladıkları programla unutulmaz bir gün yaşattı. Barış Manço, Emel Sayın, Erol Evgin ve Bülent Ersoy`un taklitlerini yapan gençler, huzurevi sakinlerini kahkahaya boğdu. Faslı Nevbet grubunun çaldığı müziklerle doyasıya eğlenen huzurevi sakinleri, söyledikleri şarkılar ve şiirlerle geçmişi yad etti. Gençlerle birlikte dans eden ve çiftetelli oynayan huzurevi sakinleri, programın düzenlenmesinde emeği geçen Bursa Kent Konseyi`ne ve Gençlik Meclisi`ne teşekkür etti. Bu zamana kadar ki en güzel faaliyetin gençler tarafından yapıldığını belirten sakinler, programın tekrar düzenlenmesini istedi.

 

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, huzurevlerinin gözümüzün içi gibi bakılması gereken yerler olduğunu söyledi. Bursa`da, Türkiye`ye örnek huzurevlerinin bulunduğunu ifade eden Pala, \"Bir gün bizler de yaşlanacağız. Hepimiz için bu tür sağlıklı, huzurlu ortamların olması gerekir. Büyükşehir Belediyemiz de sizleri huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatınızı sürdürmeniz için hizmet ediyor. Bursa Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi`nin de örnek çalışmaları var. Gençlerimiz Ramazan ayı münasebetiyle bir program hazırladı. Gençlerin, büyüklerine sahip çıkması, saygı duyması, sohbet etmesi güzel bir davranıştır. Faydalı çalışmalar yapıyorlar. Bizler de gençlerimizin iyi yetişmesi için gayret gösteriyoruz. İyi insanların çoğaldığı bir Türkiye için çalışıyoruz\" dedi.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi`nin destek ve katkılarıyla güzel işler yaptıklarını belirten Pala, gençlerin iş ve okul hayatların da başarılı olması için huzurevi sakinlerinden dua istedi. Programın sonunda Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Faslı Nevbet Grubu`na teşekkür belgesi verirken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe imzalı teşekkür belgesini de Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Darılmazlar`a teslim etti. (Fethullah Özsoy - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir