• DOLAR 32.512
  • EURO 34.94
  • ALTIN 2430.764
  • ...

BATMAN-Batman Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Selahattin Sönmezsoy MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir`i ziyaret etti.
Sönmezsoy ziyarette rektör adaylığı hakkında bilgiler vererek, Üniversiteyi daha iyi yerlere getirmek için ciddi çalışmalar yapacaklarını ve ilin kültürel, ekonomik yönde gelişmesi yönünde projeler hazırlayacaklarını belirtti.

 

Batman sanayisinin gelişmesi için işbilir elemanlar yetiştirilmesi için hazırlıklar yapılacaklarını sözlerine ekleyen Sönmezsoy, elini taşın altın koymak için Batman`a geldiğini ve tecrübesiyle üniversiteyi sanayileşen Batman`ın dinamik gücü haline getirmek istediğini ifade etti.

 

Sönmezsoy`un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, \"Sayın Prof.Dr. Selahattin Sönmezsoy alanında kendini iyi yetiştirmiş Batmanlı bir akademisyen, ilimize ve üniversitemize yönelik planladığı projeler bizleri mutlu etmiştir. Kendisine ziyaretinden ötürü teşekkür eder. İlimiz ve Üniversitemiz için hayırlı olan ne ise o olmasını dileriz\" şeklinde konuştu.(Veysi Demir-İLKHA)