• DOLAR 32.35
  • EURO 35.137
  • ALTIN 2311.131
  • ...
Diyarbakır`da Akaraba Tartışmasında Cinayet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Edinilen bilgiye göre Diyarbakır`ın Lice ilçesine bağlı Duru köyünde ikamet eden Ali Tekdağ`ın evi dün saat 14.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle akrabası Bahri Bansi ve çocukları Aziz ve Mahmut tarafından basıldı. Evde yaşanan tartışmadan sonra Ali Tekdağ, Bahri ve çocukları tarafından darp edip silahla vuruldu. Yaralı bir şekilde Bahri Bansi ve çocuklarının peşinden dışarı çıkan Ali Tekdağ olduğu yerde yığılıp hayatını kaybetti.

Köylülerin Jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri incelemede bulundu. Daha sonra olay yerine gelen savcı yaptığı incelemeden sonra Ali Tekdağ`ın cesedini, kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Diyarbakır Adli Tıp kurumuna gönderdi. Burada yapılan incelemeden sonra Ali Tekdağ`ın cenazesi yakınlarına teslim edildi.

Olay ilgili bilgi veren Ali Tekdağ`ın yakınları, olaydan sonra kayıplara karışan zanlı Bahri Bansi ve çocuklarının yakalanması için Jandarmanın yeterli tahkikatı yaptığını ve hızlı davranmadığını dile getirdiler.(Osman İçli - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir