• DOLAR 32.581
  • EURO 34.914
  • ALTIN 2428.574
  • ...
Bilge DER, Öğrencileri İftarda Buluşturdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Bilge Eğitim Derneği (Bilge-Der) tarafından düzenlenen ve üniversiteli öğrencileri ile bu sene üniversiteye tercih yapacak öğrenci adaylarının buluştuğu iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti.
 
Batman Bilge Eğitim Derneği (Bilge-Der) Başkanı Şehmus Nasıroğlu, "Bu etkinliği üniversiteli kardeşlerimizin, üniversiteye yeni gidecek olanlara hem rehberlik etmeleri hem de kaynaşmaları için düzenledik" dedi.
 
Üniversite öğrencilerinden M. Mehdi Güneş, "Bu gibi hayırlı faaliyetleri düzenleyen Bilge-Der`den Allah razı olsun. Bu etkinlikte hem yeni arkadaşlıklar edindik. Hem de elimizden geldiği kadar üniversite adayı kardeşlerimize rehberlik etmeye çalıştık. İnşallah kardeşlerimiz gittiği üniversitelerde başarılı olurlar. Allah yardımcıları olsun" şeklinde konuştu.
 
Üniversiteye yeni gidecek olan öğrenciler, bu programın yapılmasından mutlu olduklarını dile getirdiler. Üniversite`nin kötü ortamında böyle İslami duyarlığı olan gençlerle tanışma fırsatını sağlayan Bilge-Der`e teşekkür ettiklerini belirttiler.
 
İftardan sonra öğrencilerle, üniversite ve bölümler hakkında hocalar eşliğinde soru cevap şeklinde kısa bir istişare yapıldıktan sonra program sona erdi. (M. Enes İmir - İLKHA)
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir