• DOLAR 32.355
  • EURO 35.633
  • ALTIN 2323.136
  • ...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şunlar:

 "FİYATLARDA DA TERÖR ESTİRMEYE ÇALIŞTILAR"
"Sizlerle çok samimi bir komşuluk süreci yaşadık. Bugün de açılış vesilesiyle sizlerle dertleşmeye geldi. Öncelikle açılışını yaptığımız eserlerin sizlere hayırlı olmasını diliyoruz.

Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, salatalık... Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi, buna karşı nasıl Gabar'da Tendürek'te inlerine girdiysek gıda terörünü estirenlere tanzim satışlarla bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. Gıda ile sınırlı kalmayacak, temizlik malzemelerinde buna gireceğiz."

YERLİ VE MİLLİ TEMİZLİK ÜRÜNÜMÜZ VAR
Türkiye yerli ve milli bir temizlik ürünü olan BORON'u geliştirdi ve piyasaya sürdü.  Dünyanın bor üreticisi lideri olan Eti Maden tarafından piyasaya sürülen Boron, bor madeninden Türkiye’ye temizlik ürünü sloganıyla yola çıktı. Dünya bor pazar lideri Eti Maden, yerli ve milli yeni temizlik ürünü BORON’u piyasaya sürdü. Petrol türevleri, parfüm ve fosfat içermeyen, her yıkamada mükemmel sonuç veren BORON; aynı zamanda doğaya ve çevreye de saygılı bir ürün. BORON’la yapılan temizlik sonrası açığa çıkan atık su, insan ve çevre sağlığına zarar vermiyor.