• DOLAR 32.59
  • EURO 34.773
  • ALTIN 2522.262
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- 31 Temmuz Salı Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

İpekyol Gazetesi: Belediyedeki Vurgun İhmallerin Habercisi mi?
Şanlıurfa Belediyesi, taşeron bir firmanın Plan ve Proje Müdürlüğü`nde çalışan bir personeli tarafından yaklaşık 2 milyon TL dolandırıldı. Bu dolandırma olayının, belediyedeki birçok usulsüzlüğün görünen çok küçük bir kısmı olduğu ve bu olayın diğerlerinin habercisi olabileceği iddia ediliyor.

Bir Avuç Toprak İçin Askerler Tehlikede
Suriye`nin içerisinde bir avuç Türkiye topraklarını korumak için bekleyen bir manga askere takviye göç gönderildi. İç savaş öncesi ayda iki kez Urfa`dan nöbet değişimi yapılan askerlerin can güvenlikleri tehlikede.

Devlet Bana Oğlumu Bir Torba Yanmış Kömür Olarak Geri Verdi
Bu sözler geçen ay Şanlıurfa E Tipi Cezaevinde çıkan isyanda yanarak yaşamını yitiren C-15 koğuşundaki Yunus Eşkili`nin annesine ait.

Sembol Gazetesi: Sahte Adres Gösteren Yanacak!
Çocuğu farklı okula kaydettirmek için adresini yanlış gösteren ailelere 782 TL ceza kapıda. Birçok öğrenci velisi diken üstünde duruyor. Bazı kişilerin okul kayıt döneminde çocuklarını istedikleri okula kaydettirmek amacıyla ikametgâh değiştirmediği halde adres değişikliği yaptığı yönündeki ihbarlar üzerine çalışma başlatıldı.

Bakan Eker Şanlıurfa`yı Suçladı
Bakan eker, Diyarbakır`daki elektrik kesintilerinin Şanlıurfa`daki su kuyularından kaynaklandığını söyledi. Ne yazık ki aynı manzara Şanlıurfa`da da yaşanıyor.

Askeri Araç Sevkiyatı Devam Ediyor
Kentte askeri araç ve mühimmat taşıyan araçlardan oluşan konvoy, Suriye sınırındaki Akçakale ilçesine sevk edildi.

Olay gazetesi: GAP Dünyaya Model Oldu
Şanlıurfa Olay Gazetesinin Perşembe günleri rutin olarak düzenlediği fikir kulübü toplantısının bu haftaki konuğu GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil oldu. Karahocagil, toplantıda yaptığı konuşmada, \"GAP birçok dalda ödül aldı. Adeta dünyaya model bir proje oldu. Tüm dünya bizi model alıyor.\" Dedi

Suriye`deki olaylar Şanlıurfa`ya sıçradı
Suriye ordu birliklerinin Akçakale ilçesinin karşısında yer alan bir yerleşim birimine operasyon düzenlendiği, yaralanan 3 kişinin Türkiye`ye getirildiği bildirildi. (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir