• DOLAR 32.333
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2286.519
  • ...
Kur`an-ı Kerim Ziyafetine Yoğun İlgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Kur`an-ı Kerim ziyafeti vermek üzere gönderilen hafızlar Selahattin-i Eyyubi Camiinde Kur`an Ziyafeti programını gerçekleştirdiler. Programa halkın yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Programın açılışında kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Mecit Can, güzel sesli hafızlardan Kur`an-ı Kerim dinlemenin Peygamber efendimizin bir sünneti olduğunu ifade ederek, Bingöl halkına ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Can konuşmasını, \"Allah (CC) bizleri ömrümüzün son nefesine kadar Kur`an`sız bırakmasın\" duasıyla sona erdirdi.

Konuşmanın ardından hafızlar tanıtıldı ve programa geçildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurul Üyesi Davut Kaya, Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi Adem Kemaneci, Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii İmam-Hatibi Ahmet Karalı ve Sakarya Hendek Merkez Büyük Camii Müezzin Kayyımı Recep Yasan`nın icra ettiği Kuran ziyafeti vatandaşlar tarafından büyük bir şevkle dinlenildi.

Ziyafete katılan vatandaşlar, bu program vesilesiyle Diyanet İşleri Başkanlığına ve Bingöl Müftülüğüne teşekkürlerini ifade etti.

Ayrıca çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, bu tür programların Bingöl`de sıkça yapılması temennisinde bulundular. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir