• DOLAR 32.497
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2484.56
  • ...
​AK Parti ilçe seçim bürosu açılışı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye (DBB) Başkan Adayı Cumali Atilla'nın Kayapınar ilçesindeki seçim bürosunun açılışını AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker yaptı.

Açılış programında konuşan Eker, Diyarbakır'ın 18 yıl boyunca almadığı belediye hizmetlerini son iki yıl içerisinde aldığını belirtti.

Eker, "18 yıl boyunca seçilmiş belediye başkanları Ankara'nın gönderdiği paraları Diyarbakırlı için harcamadı. Yollar yapılmadı, çöpler toplanmadı, alt yapı ve üst yapı yatırımları yapılmadı. Son iki yılda Diyarbakır belediye hizmetleri ile buluştu." dedi.

AK Partinin belediyecilik anlayışı ile Diyarbakır'ın huzur ve hizmetle buluşacağını ifade eden Eker, "Eğer emaneti teslim eder, onlara görev verirsek Diyarbakır tekrar kutlu medeniyet günlerine geri dönebilir. Diyarbakır'ın huzura, hizmete ihtiyacı var. AK Parti belediyecilik anlayışında bunu ikisi de var. Huzur, barış, kardeşlik ve bu şehrin insanlarına hizmet etmek istiyoruz. Biz bunun için varız. Bizim siyasetteki varlığımız bunu içindir. Merkezi hükümette AK Parti hükümeti Türkiye'yi bir yere taşıdı. İnanılmayacak şekilde her saha da ilerleme sağlandı. Ama Diyarbakır belediyesi bunları geçmişte yerine getirmedi. Gönderilen paraları yerinde harcamadı. Çünkü onların öyle bir derdi yok." şeklinde konuştu.

Program kesilen kurdele ve gül dağıtımıyla sona erdi. (Ramazan Zeren, Mustafa Daştan – İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir