• DOLAR 32.503
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2435.512
  • ...
Bakımsızlıktan Yosun Tutan Süs Havuzu Mikrop Saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Merkez Seyhan İlçesi Pazarlar Caddesi`ndeki, dinlenme parkında bulunan süs havuzu tehlike saçıyor. Parkta bulunan süs havuzunun, belediye ekipleri tarafından haftalardır temizlenmediğini belirten vatandaşlar havuzun yaydığı kokudan rahatsız olduklarını, havaların çok sıcak olması nedeniyle mahalle çocuklarının da bu kirli havuza serinlemek amacıyla girdiklerini ve durumun çocukların sağlıkları açısından tehlike oluşturduğunu ifade ettiler.

 

Objektiflerimize yansıyan görüntülerde vatandaşların haklı olduğu gün yüzüne çıkarken, havuzun içinin temizlik yapılmamasından dolayı yosun tuttuğu gözlerden kaçmadı. Seyhan Belediyesi yetkililerine seslenen mahalle sakinleri, \" Çarşıdaki havuzlar 2-3 günde bir temizleniyor ve pırıl pırıl bir görüntü var. Pazarlar caddesi de çarşıya çok yakın olmasına rağmen terk edilmiş durumda, seçimlerde sunduğunuz vaatleri yerine getirmenizi istiyoruz\" dediler.

 

İçi yosun bağlamış ve haftalardır suyu değiştirilmeyen havuzda yüzen çocuklar ise, \"Sıcaktan bunalıyoruz kirli olduğunu bildiğimiz halde burada serinlemeyi tercih ediyoruz.\" dediler.
(Mustafa Çiçek- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir