• DOLAR 32.598
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2509.459
  • ...
Seyhan`da Mukabele Programlarına Yoğun İlgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Seyhan İlçesine bağlı Fatih Mahallesi`nde bulunan Nezihe Gül Cami`nde ve Mithatpaşa Mahallesi Caminde ikindi namazı öncesi düzenlen mukabele programlarına halk yoğun ilgi gösteriyor.

Nezihe Gül Cami İmamı Vedat Uşşak, \"Yaz Kur`an Kursuna devam eden 100 erkek, 150 kız olmak üzere 250 öğrencimiz sabah Kur`an Eğitimi görmekteler, ikindi namazından sonrada mukabeleyi okumaktalar. Hiçbir bıkkınlık hissetmeden zevkle okuyorlar, bizlerde onlara çeşitli hediyeler veriyoruz\" dedi.

Seyhan Müftüsü Halil Uzun ise \"Seyhan Müftülüğü olarak bizler her açıdan görevlilerimiz ve camilerimizle Ramazana özel programlarımızla Mübarek ay dolu dolu geçiyor.

Seyhan`ımızda Genellikle tüm camilerimizde Ku`an kurslarımızda Sabah ve ikindi namazı öncesi mukabele okunuyor. Bütün camilerimizde bay, bayan ve özellikler çocukların yoğun katılımıyla okunuyor. Yaz Kur`an Kursuna devam eden Öğrencilerimiz sabah 08.00 ile saat 11.00 arası Kur`an dersi alıyorlar. Ardından Kültürel ve sosyal etkinliklerimiz oluyor. Ayrıca Müftülüğümüze bağlı Kaymakam Kalezade Camii, Tahtalı Cami, Hacı Cumali Camii, Alemdar Camii, Ağca Mescidi, Mahmudiye Külliyesi Camii, Döşeme Camii, Su Gediği Camilerinde Hatimle Teravih Namazı kılınmaya devam ediyor\" dedi. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir