• DOLAR 32.543
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2425.148
  • ...
Rektör Battal, Bakanlara Teşekkür Ziyaretinde Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Deprem zamanı üniversiteye verilen destekten dolayı teşekkür ziyaretlerine başlayan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay`la Ankara`da görüştü. Sıcak bir ortamda geçen görüşmede üniversite hakkında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay`a bilgi veren Rektör Prof. Dr. Peyami Battal üniversiteye katkılarından dolayı Atalay`a bir teşekkür plaketi sundu.

 

YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal özellikle depremin hemen ardından Sağlık Bakanlığı`nın afiliasyon anlaşması yaparak YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi`nin akademik ve idari personelinin döner sermaye ödemelerini üstlenen ve üniversitenin normale dönmesinde etkili olan Sağlık Bakanı Recep Akdağ`a üniversite adına teşekkür plaketi sundu.

 

Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar`la görüşen Rektör Prof. Dr. Peyami Battal Bayraktar`a da üniversiteye yapılan yardımlardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

Teşekkür ziyaretlerinin diğer bakanlar ve bürokratlarla devam edeceğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, \"Gerçekten de deprem sonrası kısa sürede toparlanmamızda başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanların ve bürokratların çok emeği geçti. Onların verdiği destekle YYÜ olarak kısa sürede toparlandık ve Allah`a şükür iyi durumdayız. Biz bu ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sayın Başbakanımızdan da randevu istedik. İnşallah kendisini ziyaret ederek teşekkürlerimizi sunacağız.\" diye konuştu. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir