• DOLAR 32.487
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2431.709
  • ...
Metrobüse Yeni Hat Eklendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Metrobüsün dördüncü etabı olan Avcılar-Beylikdüzü hattının açılmasıyla birlikte güzergâh üzerinde yeni düzenlemeler yapıldı. Buna göre halen dört ayrı hat şeklinde hizmet verilen metrobüse 34C numaralı yeni hat eklendi. Yeni hat Beylikdüzü Gürpınar- Bayrampaşa Maltepe güzergâhında hizmet veriyor.

Metrobüsün son etabı olan Avcılar- Beylikdüzü hattında yolculu deneme seferlerine başlandı. Son etapla birlikte toplam 50 kilometreyi bulan hatta bazı yeni düzenlemeler yapıldı. Buna göre halen 34, 34A, 34G, 34Z olmak üzere dört ayrı hat şeklinde hizmet verilen metrobüse 34C hattı eklendi. Yeni hat Beylikdüzü Gürpınar-Bayrampaşa Maltepe güzergâhında hizmet veriyor.

Uzunluğu 30 kilometreyi bulan 34C hattında Beylikdüzü Son Durak`tan metrobüse binen yolcu Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme yönüne devam etmek isterse Bayrampaşa Maltepe istasyonunda 34 ve 34A numaralı hatlara ücretsiz aktarma yapabiliyor. Daha önce Söğütlüçeşme-Edirnekapı güzergâhında çalışan 34A hattı ise Bayrampaşa Maltepe istasyonuna kadar uzatıldı. Beylikdüzü ve Söğütlüçeşme istikametinden gelen yolcular Bayrampaşa Maltepe istasyonunda her iki yöne ücretsiz aktarma yapabiliyor. Avcılar istasyonunda inşaat çalışmaları devam ettiğinden bir süre için ücretsiz aktarma yapılamıyor. Daha önce Söğütlüçeşme-Edirnekapı arasında hizmet veren 34A hattı Bayrampaşa Maltepe istasyonuna kadar uzatılarak yeni hatla (34C) entegre edildi. (Mehmet Laçin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir