• DOLAR 32.49
  • EURO 34.773
  • ALTIN 2490.005
  • ...
`Bizi Sadece Siz Hatırlıyorsunuz!`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesi yardım komisyonu Ramazan ayı münasebetiyle tespitinin daha önceden yaptığı 70 aileye Ramazan yardım paketi dağıttı. 27 Temmuz Cumartesi günü öğlen namazından sonra dağıtımına başlanılan yardım paketleri tek tek fakir ve muhtaç ailelerin kapılarına götürüldü.

Dağıtımı yapan komisyon üyeleri gittikleri her aile tarafından dualar ile uğurlanırken kendilerini sadece Mustazaflar Cemiyeti üye ve gönüllülerinin unutmadıklarını dile getirdiler.

Yardım komisyonu üyeleri ise yaptıkları açıklamada, "İmkânlar el verdikçe yardımlarımız sürecektir. Her ay düzenli olarak tespitini yaptığımız birinci dereceden fakir ve muhtaç ailelere yardımlarımız devam ediyor. Şuan ki çalışmalarımız daha fazla fakir ve muhtaç ailelere ulaşmaya yöneliktir. İmkânlarımızı genişlettikçe daha fazla mağdur aileye ulaşacağız inşaallah." dediler.

İnsanların huzur içinde iftar ve sahurlarını yapabilmeleri için çalışan Mustazaflar Cemiyeti yardım komisyonu üyeleri yardım dağıtımını iftar vaktine yakın bitirdiler. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir