• DOLAR 32.52
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2435.944
  • ...
Polisi Sıraya Dizdiren Vekilin Oğlu Konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hatay`ın Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü`nde tartıştığı Komiser Yardımcısı Murat Emer ile polis memuru Alper Atilla`yı teşhis etmesiyle gündeme gelen Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu`nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu kendini savundu.

"KABA YERLERİME VURULDU.."
İlçe emniyet müdürlüğünde yaşanan `teşhis` büyük yankı uyandırırken, tartışmaya konu olan İstemi Kağan Türkoğlu, olayla ilgili komiser yardımcısı Murat Emer ve polis memuru Alper Atilla hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Emniyet müdürlüğünde darp edildiğini, kaba yerlerine vurulduğu için iz kalmadığını belirten Türkoğlu, sadece ensesinde kızarıklık olduğunu bu yönde de rapor aldıklarını anlattı.

"DAYAK YEDİĞİM POLİSLERİ TEŞHİS ETTİM"

Türkoğlu, canlı teşhisi kendisinin istemediğini cumhuriyet savcılığının talebi ile yapıldığını belirterek, "Teşhiste 23 çevik kuvvet polisi vardı. İçerde beli olmasın diye amirlerinin apoletlerini sökmüşler. Ben dayak yediğim polisleri teşhis ettim. Bunlar kamera görüntülerine yansımıyor. Olayın sadece teşhis kısmı gündeme düştü. Zaten o da bizim isteğimizle olmamıştır" dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir