• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
`Diyarbakır`da Esnafsan Her An İşyerin Yakılabilir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Bağlar ilçesinde bir markete molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu ölen yada yaralanan olmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre, akşam 21.30 sularında ara sokaklardan geldikleri belirtilen 4-5 kişilik grup PKK lehinde slogan atarak Sento Caddesi eski Bağlar Belediyesi karşısı Ensar Apartmanı altında bulunan Bin1 Market`e taşlarla saldırdı. Saldırgan grup daha sonra ellerindeki Molotofları söz konusu markete atarak ara sokaklara doğru kaçtı. Atılan molotoflar nedeniyle markette çıkan yangın, önce vatandaşların daha sonra olay yerine gelen itfaiye`nin müdahalesiyle söndürüldü.
 
Saldırıdan sonra olay yerinde toplanan vatandaşlar, saldırganlara tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar saldırıya anlam veremediklerini belirterek iş yeri sahiplerinin kendi halinde vatandaşlar olduklarını söyledi.
 
İsminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, "Artık hepimiz kendimizden korkar olduk. Bu demek oluyor ki heran bizlerin de iş yeri yakılabilir. Yani Diyarbakır`da esnaflık yapıyorsan her an senin de iş yerin yakılabilir." diyerek saldırıya tepki gösterdi.
(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir