• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 12 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik eşzamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda, 3 kilo 100 gram sentetik uyuşturucu, bir miktar esrar, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 660 TL ile 2 tabanca ele geçirildi.

Konuyla ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele ile Özel Harekat Şubesi ekiplerinden oluşan 200 polisin katılımıyla, uyuşturucu satışı yaptıkları belirtilen ve "torbacı" olarak tabir edilen şüphelilere yönelik Şehitkamil ilçesinin Hacıbaba, Mithatpaşa, Nurtepe ve Aydıntepe mahallelerindeki 24 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi.

Narkotik dedektör köpeğinin de kullanıldığı operasyonda kapıları açılmayan şüphelilerin evlerine ise koçbaşı kullanılarak girildiği belirtilen açıklamada, geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilerin evlerinde detaylı arama yapıldığı, evlerde yapılan aramalarda 3 kilo 100 gram sentetik uyuşturucu, 3 gram esrar, 2 hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 660 TL ile 2 tabanca ele geçirildiği kaydedildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 12 şüphelinin, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüğü bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir