• DOLAR 32.565
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2433.332
  • ...
Mütedeyyin İnsanların İşyerine Molotoflu Saldırı Girişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre; Şırnak`ta öldürülen 12 PKK`lı adına dün 14.00`da basın açıklaması için eski cuma pazarı yolu üzerinde toplanan 200 kişilik grup, daha sonra sloganlar atarak yürüyüşe geçti. Grup ilerlerken etraftaki işyerleri ile araçları taşladı.

Grup içinden bazı yüzü maskeli şahıslar ise İslami hassasiyete sahip olarak bilinen B. S. ve K.S. adlı kardeşlerin işlettikleri terzi dükkânına molotof attılar. İçeride çalışanlarla müşterilerinde bulunduğu sırada yapılan saldırıda atılan molotof dükkânın önünde bulunan ağaca çarpması sonucu isabet etmedi.

Ağaca çarparak tekrar göstericilerin üzerlerine düşen molotof sebebiyle gösterici gençlerden biri belden aşağı alevler içinde kaldı. Yanmakta olan gencin yardımına yine molotof atılan terzi dükkânında çalışanlar ve müşteriler yetişerek söndürdüler.

Öte yandan; korsan gösteri yapanların, mahalledeki Şafi Cami`nin imamının evine de molotof saldırısında bulunduğu ve daha önce de mütedeyyin olarak bilinen bir kitapçının arabasını kundaklayarak yaktıkları öğrenildi.

(Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir