• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nde İftar Yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesi tarafından bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda vatandaş ve basın mensubu katıldı.

İftar yemeği öncesinde kısa bir konuşma yapan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi geçici yönetim kurulu başkanı Şaban Gökhan, Arakan`da ve tüm zulüm altında olan Müslümanlara dua edilmesini istedi.

Mustazaflar ile Dayanışma Derneğinin kapatılması ile hayır hizmetine Mustazaflar Cemiyeti olarak devam etme kararı aldıklarını ifade eden Gökhan, \"Bundan sonra yapacağımız çalışmaların seyrinin daha iyi olabilmesi için siz değerli misafirlerimizin hayır ve dualarını istiyoruz. İnşaallah bu iftar vaktinde mazlum, Mustazaf ve ezilmiş halklar için özellikle Arakan`da Budistlerin vahşi zulmüne maruz kalan Müslüman kardeşlerimize dua etmenizi temenni ediyoruz. Filistin`de, Çeçenistan`da, coğrafyamızda ve dünyanın neresinde olursa olsun Lailaheillallah Muhammed Resulullah deyip ve bunun bedelini ödeyen tüm kardeşlerimiz için dua istiyoruz\" dedi.

Gökhan konuşması şöyle sürdürdü: \"Varlığımız halkımızın içinde bulunduğu maddi ve manevi sefaletten kurtuluşu içindir. Kuran`ın emrettiği gibi bir hayat nizamı sürebilmesi içindir. Bundan sonra izleyeceğimiz yol haritamızda, yapacağımız hayır hizmetlerinde siz değerli kardeşlerimizin dualarına ihtiyacımız var.\"

Başkan Gökhan`ın konuşmasının ardından okunan ezan ile iftar yemeği yenildi. İftar yemeği yapılan dua ile son buldu. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir