• DOLAR 32.504
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2490.516
  • ...
SON DAKİKA
Van Basınından Öne Çıkan Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden öne çıkan haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: Allah`tan Korkun Allah`tan: Yargı paketlerinin bir biri ardına açıklandığı ve insani hak ve hürriyetlerinin daha da ileri ve iyiye yönelik olarak götürülmesi beklendiği bir süreci Türkiye olarak yaşadığımız şu dönemde özellikle Hizbullah mahkûmlarının sudan bahanelerle ve sebep gösterilmeksizin ailelerinin ikamet ettiği yerlerden çok uzak bölgelere sevk adı altında sürgün edilmeleri en çok tutukluların ailelerini bilhassa yaşlı anne ve babalarıyla beraber, ziyarete giderken kendilerine refakat edecek birilerini bulamayan eşlerini mağdur ediyor.

Arakan`da Yaşananlar Uluslararası Platformlara Taşınsın: Anadolu Gençlik Derneği Van Şubesi Arakan`da yaşanan katliamları kınamak için teravih namazından sonra merkez Ulu Cami önünde bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada Arakanda yaşanan katliama dikkat çekilerek Başta Türk Dış İşleri olmak üzere tüm İslam Ülkelerini Arakan`daki katliamı uluslararası platformlara taşımaya davet etti.

Vanlı Bayanlardan Mukabele Programlarına Yoğun Teveccüh: Kur`an ayı Ramazan ayının gelmesiyle tüm camiler mukabele programlarıyla dolup taşarken Van`da onlarca camide bayanlara has yapılan mukabele programlarına bayanlar yoğun bir teveccüh gösteriyor, camiler dolup taşıyor.

BÖLGE GAZETESİ: AFAD Rüşvetçilerinden 9`u Tutuklandı: Van`da `rüşvet ve evrakta sahtecilik` iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişiden 9`u tutuklandı.

Van`da İmar Planı Çalışması: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

MERKÜR HABER: Van Depremiyle İlgili İlk İddianame Tamamlandı: Yıkılan Her Bina İçin Ayrı Soruşturma: Van`da yıkılan her bina için ayrı ayrı yürütülen soruşturmalar sürerken, Bayram Oteli iddianamesi tamamlandı.

VANHABER GAZETESİ: 49 Kilo Eroin Ele Geçti: Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, terk edilen bir araçta yaptığı aramada bir valiz içersinde poşetler halinde paketlenmiş 49 kilo 182 gram eroin ele geçirildi.

PRETİJ GAZETESİ: 6 Şiddetinde de Deprem Mümkün: Önceki gün gecenin ilerleyen saatlerinde meydana gelen artçı sarsıntılar vatandaşları büyük bir paniğe sevk etti. 23 Ekim 2011 yılında meydana gelen 7.2`lik büyük depremin ardından meydana gelen binlerce artçı sarsıntıya rağmen henüz artçı sarsıntılar bitmiş değil. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir