• DOLAR 32.372
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 27 Temmuz 2012 Cuma Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle: ,

ÇUKUROVA PRESS GAZETESİ: \" Bertaraf Bedeline Baro`dan Sert Tepki
Su faturalarına yansıtılan \" Katı Atık Yönetim Sistemi Bedeli\" tüketicilerin tepkisine neden olurken, Adana Barosu konuyu yargıya taşımaya hazırlanıyor. Baro Başkanı Aziz Erbek, vatandaşlara da ` demokratik tepkinizi dile getirin` çağrısında bulundu.

Zabıtazade!
Büyükşehir belediyesi zabıta ekiplerine yönelik şikayetlerin ardı arkası kesilmezken, Adana`da 4`ü üniversite okuyan 10 çocuklu seyyar satıcı, el konulan tezgahını ve eşyalarını almaya gittiğinde zabıtalarca darp edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

22 Yaşında 101 Sabıkası Var
Adana`da hırsızlıktan 101 suç kaydı bulunan bir kişi Güven Timleri tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye 22 yaşındaki Serhat A. Hatay`ın İskenderun, Niğde`nin Bor ve Antalya`nın Manavgat ilçelerinde hırsızlık yaptı. Yaklaşık 50 bin TL para çalan zanlı Türkiye genelinde aranırken güven timleri tarafından çatalan köprüsü üzerinde yakalandı. Zanlı kokain bağımlısı olduğunu ve günde 70 TL kokaine verdiğini, bu nedenle hırsızlık yapmak zorunda olduğunu ifade etti.

ADANA GÜNEY HABER GAZETESİ: Türk Kızılayı`ndan Somali`ye 77 İş Makinası
Somali`nin Başkenti Mogadişu`nun yaniden inşa edilmesi için gerekli iş makinaları ile 2 bin ton şeker ve 2 bin ton un, bugün Mersin Liman`ında düzenlenen törenle Türk Kızılay`ının ` iyilik gemisi` ne yüklenmeye başlandı.

Deve Bayıltan Sıcaklar Adana`da At Öldürdü
Seyyar satıcılık yapan bir kişinin arabaya koşulu atı, aşırı sıcaklara dayanamayarak yere yığıldı. Kurtarma çalışmaları sonuç vermeyince can çekişen at yoldan geçen bir veteriner tarafından iğne ile uyutuldu. Ayılması için üzerine su sıkılan at daha fazla dayanamayıp öldü.

Çöp Toplarken Hayat Kurtardılar
Adana Girne Köprüsü`nden Seyhan Nehri`ne atlayarak ölmek isteyen genç kız, nehirde çöp toplayan görevliler tarafından kurtarıldı. (Mustafa Çiçek-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir