• DOLAR 32.578
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2431.08
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 27 Temmuz 2012 Cuma günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `Beşiri`de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü`
Batman`ın Beşiri ilçesinde bir tekstil fabrikasında çalışan işçiler arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

`Hira-Der`den İftar Yemeği`
Merkezi Batman`da bulunan Hira- Der, iftar yemeği verdi. Dernek Genel Başkanı M. Ali Rüzgâr, geçen yıl olduğu gibi bu yılda her perşembe günleri iftar yemeği vereceklerini söyledi.

Batman Umut Gazetesi; `Kantar Köprüsü Çalışmaları Devam Ediyor`
Geçtiğimiz günlerde Köylere Yardım Götürme Birliği tarafından yapımına başlanan Kantar Köprüsü`nün Bağlantı Yolu inşaat çalışmaları 45 dereceye varan sıcaklıklara rağmen tüm hızıyla sürüyor.

Batman Gazetesi; `TGK Mumlu Eylem Yaptı!`
Konsey Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`i eleştirdi. Türkiye Gençlik Konseyi (TGK), elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla TEİAŞ 16. İletişim ve İşletme Grup Müdürlüğü önünde mumlu basın açıklaması yaptı.

`Gercüş`te Kaza 3 Yaralı`
Batman`dan Mardin istikametine giden özel araç direksiyon hâkimiyetini kaybedince yol çalışması yapan iş makinesine çarptı. Kaza sonucu biri ağır üç kişi yaralandı.

Batman Pusula Gazetesi; `Akrepler Bir Günde 5 Kişiyi Soktu`
Batman`da havaların ısınmasıyla beraber ortaya çıkan akrepler tehlike saçmaya devam ediyor. Batman genelinde bir günde akrep sokma vakasıyla 5 kişi hastanelere kaldırıldı.

Batman Medya Gazetesi; `Batman`ın Kaderi Oldu!`
Neredeyse 50 yılı aşkın süredir kenti ikiye bölen ve adeta mikrop yuvası olan İluh Deresine çözüm bir türlü bulunamıyor.

`Çocuktan Kaçtı, Refuje Çarptı`
Önceki gece yarısı Petrol Mahallesi Özgürlük Bulvarı Diyar Caddesinde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğu çarpmamak için direksiyonu kıran sürücünün kullandığı minibüs, orta refuje çarparak durabildi.

Batman Postası; `Bakan Şimşek, Kanaat Önderleriyle İftarda Buluşuyor`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 3 gün boyunca Kozluk, Hasankeyf ve Beşiri`de muhtarlar ve kanaat önderleriyle iftarda bir araya gelecek.

`İl Özel İdaresi Köyleri İlaçlıyor`
İl Özel İdaresi, Vali Ahmet Turhan`ın talimatlarıyla ilaçlama araçları kiralayarak, Batman merkeze bağlı tüm köyleri ilaçlıyor. İlaçlama, yaz mevsimi boyunca periyodik olarak devam edecek.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Bodakçi, Basın Bayramını Kutladı` Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, yayınladığı mesajda 24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramını kutladı.

`Özdemir`den İftar Ziyaretleri`
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, ilçe ve beldeleri ziyaret ederek hasta, taziye ve iftar ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Batman Barış Gazetesi; `Direk Ateş Edildi`
Dokuz Eylül Üniversitesi`nden 3 uzmanın hazırladığı rapor, Üniversite öğrencisi Şerzan Kurt`un havaya açılan ateş sonucu değil, direk ateş edilmesi neticesinde hayatını kaybettiğini ortaya koydu.

Batman Duruş Gazetesi; `Bakan Şimşek, Kanaat Önderleriyle İftarda Buluşuyor`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 3 gün boyunca Kozluk, Hasankeyf ve Beşiri`de muhtarlar ve kanaat önderleriyle iftarda bir araya gelecek.

Batman Doğuş Gazetesi; `SSPE Hastası İki Kardeş Yardım Eli Bekliyor`
Batman`ın Kozluk ilçesi Tepecik Mahallesi`nde ikamet eden Sancar ailesinin SSPE Hastası iki çocuğu kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Batman Çağdaş Gazetesi; ``Bisiklet` Plaketi`
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Türkiye Bisiklet Federasyonu adına Vali Ahmet Turhan ve Hasankeyf Kaymakamı Cevat Uyanık`a plaket takdim etti.

Batman Gap Gazetesi; `Kozluk Birincileri Fem`den`
Kozluk FEM Dershanesi öğrencilerinden Nihal Çetin MF1, MF2, MF3, MF4, Vedat Kavak TM1, TM2 ve TM3, Metin Gülşen TS1,TS2 puan türlerinde Kozluk birincisi oldu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir