• DOLAR 32.563
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2491.727
  • ...
TIR metrobüs durağına daldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

  E-5`te kontrolden çıkan TIR metrobüs durağına girdi. TIR şoförünün ağır yaralandığı kaza sırasında durakta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Edinilen bilgiye göre kaza saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet İlker`in (36) kullandığı 34 YKC 42 plakalı TIR, D-100 karayolu Avcılar istikametinde ilerlerken kontrolden çıkarak Zeytinburnu metrobüs durağına daldı.

  TIR şoförünün ağır yaralandığı olayda durağın bir kısmı paramparça oldu. İlk müdahalesi sağlık ekiplerince yapılan Mehmet İlker, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Kaza sırasında durakta kimsenin olmaması sebebiyle büyük bir facia ucuz atlatıldı. Kaza sonrası metrobüs seferleri uzun süre yapılamadı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonrası TIR yoldan kaldırıldıktan sonra seferlere devam edilebildi.

  Kimyasal madde yüklü olduğu öğrenilen TIR`ı kaldırma çalışmaları devam ediyor. Enkaz kaldırma çalışmaları nedeniyle E5 Edirne istikameti, Merter ile Bahçelievler arasında trafiğe kapatıldı. Araç trafiği yan yollardan sağlanırken, kazanın meydana geldiği motrobüs yolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanabiliyor. Bu arada, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü`ndeki etkinlikten evlerine dönmekte olan çok sayıda öğrenci de kaza nedeniyle yolda kaldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir