• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Diyarbakır Valisi OHB İnşaatını İnceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Vali Mustafa Toprak ve Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu`nca verilen hibelerle yatırım çalışmalarına başlanılan Organize Hayvancılık Bölgesi inşaatı inceledi.


Organize Hayvancılık Bölgesi inşaat alanında yapılan çalışımları yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Toprak, daha önce yaşanan eksikliklerin ve gecikmelerin tekrar vuku bulmaması ve inşaatın bir an önce bitirilerek hizmete açılması için inşaat alanı kontrol mühendisini kontrollerin daha yoğun ve titizlikle yapılması konusunda uyardı.


Vali Toprak, Tarıma Dayalı İhtisas Hayvancılık Bölgesi inşaatındaki problemler konusunda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının konu üzerinde taraflarla yaptığı toplantı sonucunda müteahhit firmanın yeniden çalışmaya başlayacağını ve eksik kalan altyapı çalışmalarının tamamlanacağını ifade etti.


Vali Toprak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme kurumunca verilen hibelerle yatırım çalışmalarına başlanan 11 besi inekçiliği firmalarından bazılarının inşaatlarını inceledi ve yatırımcı firma yetkililerinden kurulacak tesisler hakkında detaylı bilgi aldı. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir