• DOLAR 32.529
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2477.721
  • ...
Genel Mürşid Bedii: Filistin Davasının Arkasındayız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mısır Müslüman Kardeşler Cemaati Genel Mürşidi Dr. Muhammed Bedii, Filistin uzlaşısının bir an önce hayata geçirilmesini ve Filistin`e destek için safların ve güçlerin birleştirilmesini istedi.

Dr. Muhammed Bedii, Filistin davasının Müslüman Kardeşler Cemaati için kuruluşundan bu yana temel davaların başında geldiğini ve Filistin davasına destek olma yolunda ellerinden gelen hiçbir çabayı esirgemeyeceklerini söyledi.

Müslüman Kardeşler Cemaati Genel Mürşidi bu açıklamaları dün (25 Temmuz Çarşamba) Kahire`deki ofisinde Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Abdullah Şellah ve beraberindeki heyeti kabulü sırasında yaptı. Şellah başkanlığındaki İslami Cihad heyetinde Genel Sekreter Yardımcısı Ziyad Nehhale ve Şeyh Nafiz Azzam`ın yer aldığı öğrenildi.

Öte yandan, İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Şellah da, Müslüman Kardeşler Cemaati Genel Mürşidi Dr. Muhammed Bedii`yi Ramazan ayı vesilesiyle kutladı. Ramazan Şellah`ın devrim sonrası Mısır`ın demokratikleşme yolunda sağladığı ilerleme dolayısıyla da Bedii`yi kutladığı bildirildi.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir