• DOLAR 32.478
  • EURO 34.649
  • ALTIN 2501.579
  • ...
TGK`dan Mumlu Elektrik Protestosu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Türkiye Gençlik Konseyi (TGK), Batman TEİAŞ 16. İletişim ve İşletme Grup Müdürlüğü önünde saat:21.00`de elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla mumlu basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

Elektrikte voltaj sorunu ve elektrik kesintileri yüzünden güneydoğu yaz sıcaklıklarıyla birlikte adeta Kerbela`ya dönerken, Türkiye Gençlik Konseyi tarafından Batman TEİAŞ16. İletişim ve İşletme Grup Müdürlüğü önünde Mum eşliğinde basın açıklaması yapıldı.

 

Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Tarkan, Adem Ekmen, Mekan Görük, Mustafa Turgut, Türkiye Gençlik Konseyi Batman İl Başkanı Mehmet Sait Yılmaz ve Yönetim kurulu katıldı.

 

Basın açıklamasını okuyan Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, aşırı sıcaklarla birlikte elektriklerin gitmesi yüzünden, şehre su verilmemesi sonucu Batman`ın adeta Kerbela`ya döndüğünü ifade ederek, halkı çaresizliğe ve umutsuzluğa itmenin kimsenin haddi olmadığını belirtti.

 

Yetkililerden boş açıklamalar değil, çözüm istiyoruz
Yetkili kurumların klimalarının altında boş açıklamalar değil, biran önce bu soruna çözüm bulması gerektiğini ifade eden Söylemez, görevini yapamayan ve sorunların çözümünde yetersiz kalan hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmaması gerektiğini belirterek, \"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin`in bir toplantı esnasında gösterdiği kararlılığı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`ten de bekliyoruz. Türkiye`nin en önemli bakanlığında görev yapan bir Bakanın kendi seçim bölgesi olan ilinde yaşanan elektrik sorununa hala çözüm bulamaması acı verici bir olaydır. Bu halkı bu denli çaresizliğe iten herkesin hesap vermesi gerekir\" dedi.

 

Son olarak elektrik sorunu çözülene bunun kadar takipçisi olacaklarını söyleyerek, konuyu başbakana taşıyacaklarını kaydetti. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir