• DOLAR 32.399
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.275
  • ...
Zabıta, Ramazan`da Denetimlerini Artırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Silifke Belediye Zabıta ekibi Ramazan ayının girmesiyle birlikte işyerlerinin denetlenmesini artırarak işyerleri için belirlenen alan dışında, açıkta, araç arkasında, dükkan önünde tatlı, pasta, ekmek gibi satışlar kesinlikle yasakladığını vurguladı.

Silifke Belediye Başkanı Öngel, denetim çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi: \"Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerek Ramazan ayı öncesi gerekse Ramazan ayı süresince bu mübarek ayın bereketine gölge düşürmek ve istismar etmek isteyenlere fırsat vermemek adına, çok yönlü ve çok amaçlı denetimlerimiz sıklaştırılmış olup tüm hızı ile devam ettiğini belirterek, işyerleri için belirlenen alan dışında, açıkta, araç arkasında, dükkan önünde tatlı, pasta, ekmek gibi satışlar kesinlikle yasak olduğunun altını çizdi.

Çok yönlü ve sürekli olarak yapılan denetimlerde şunlara dikkat ettiklerini belirten Öngel; \"Özellikle etiket bulundurma zorunluluğu ve son kullanma tarihleri, hijyen, fırınlar için ekmek gramajı konularında titiz bir çalışma yürütmekteyiz. Esnaflarımız da bu durumdan son derece memnun olmaktadır. Zabıtalarımız tarafından gıda maddesi üreten ve satan işyerlerine yönelik denetimlerimize aralıksız devam ediyor.\" dedi. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir