• DOLAR 32.379
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2326.145
  • ...
YYÜ`den Öğretim Üyesi Alımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) resmi sitesinden yapılan duyuruya göre çeşitli birimlerden oluşan profesör, doçent ve yardımcı doçent statüsünde toplamda 11 öğretim görevlisi alınacak.

 

Duyuruda belirtilen şartlara göre; Profesör kadrosuna başvuracak adayların başvuracakları Anabilim Dalını belirtir dilekçelerine; özgeçmiş, doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarının birer suretini ekleyerek 6 takım dosya halinde veya 6 adet CD ortamında Rektörlüğe başvurmaları gerekmektedir.

 

Doçent kadrolarına başvuracak adayların ise, başvuru dilekçelerine; özgeçmişlerini, doçentlik belgesi, başlıca araştırma eserlerini ve bilimsel çalışma ile yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı veya 4 adet CD`yi ekleyerek Rektörlüğe başvurmaları gerekmektedir.

 

Yardımcı doçent kadrolarına başvuracak adayların da anabilim dalı ve yabancı dillerini belirten dilekçelerine kısa özgeçmişlerini, doktora belgelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosya veya 4 adet CD şeklinde ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir.

 

İlana göre ilgili birimlere alınacak öğretim üyesi kadrosu şöyle: Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü için 1 profesör, 1 doçent; Radyasyon Onkolojisi için 1 doçent; Kalp ve Damar Cerrahisi için 1 yardımcı doçent; Göğüs Hastalıkları için 1 yardımcı doçent; Okul Öncesi Eğitimi için 1 yardımcı doçent; Uygulamalı Sosyoloji bölümü için 1 doçent; Tarla Bitkileri birimi için 1 doçent; Maden Yatakları-Jeokimya bölümüne 1 doçent; Anatomi bölümüne 1 doçent; Turizm ve Otel İşletmeciliği yüksekokulu birimi için 1 yardımcı doçent.

 

Başvuru şartları hakkında ayrıntılı bilgiye YYÜ` nün resmi sitesinden ulaşılabiliyor. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir