• DOLAR 32.576
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2420.256
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 26 Temmuz 2012 Perşembe Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


İLKHABER GAZETESİ: Adana`da `Kampüs Okul` Dönemi
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Türkiye`de `Okul Konsepti`nin artık değiştiğini, okulların; öğrencilerin kültürel, sosyal ve sportif ihtiyaçlarını karşılayabilecek, bilimsel araştırma yapıp, kendini geliştirebileceği alanların da bulunduğu kompleksler olarak vurgulandı. Coş, bu kapsamda da Adana`da 11 ayrı noktada `kampus okullar` kurulacağını açıkladı.

Otomobil, Bisiklet Sürücüsüne Çarptı Kaçtı
Adana`nın Kozan ilçesinde otomobil, bisiklet sürücüsüne çarptı, ardından hiç durmadan olay yerinden kaçtı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Polis kaçan sürücüyü ararken kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KENT GAZETESİ: Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi
AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, seçimden seçime halka gidip, seçimden sonra millete sırtını dönenler gibi olmadıklarını ifade ederek, \"Milletin gücünün üzerinde hiçbir güç olmadığına inandık. Milletin emanetini yüklenip, ona hıyanet etmedik\" dedi.

Öğrencilere Ücretsiz Tercih Hizmeti
Adana Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Aydın Üniversitesi, üniversite öğrencilerinin doğru ve bilinçli tercih yapmalarını sağlamak için \"ücretsiz\" danışmanlık hizmeti veriyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Adana ve Doğu Akdeniz İletişim Temsilcisi Mehmet Emin Yetkinoğlu, Büyükşehir Belediyesi`nin destekleriyle öğrencilerin doğru ve bilinçli tercih yapmaları amacıyla \"ücretsiz\" tercih yapmalarını sağlamak amacıyla \"ücretsiz\" tercih danışmanlığı hizmeti sunduklarını söyledi. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir