• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları;

VAN OLAY GAZETESİ: Helikopterin Düşmesi Saldırı Değil Kazadır Van Valisi Münir Karaloğlu, İl Jandarma Komutanı, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı ile Van Emniyet Müdürü, çeşitli saldırılarda yaralanan ve Van`ın farklı hastanelerinde tedavi altına alınan askerlere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

Doğumevi İşçilerinin Maaş Sıkıntısı
Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi`nde taşeron firma adına çalışan ve 45 gündür maaş alamayan işçiler, mağduriyetlerinin giderilmesi bekliyor.

 

Rektör Battal`dan Tercih Yapacak Öğrencilere Çağrı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilerin güçlü öğretim üyesi kadrosu, altyapı, barınma imkanları ve güvenli dersliklerle üniversitelerini tercih etmelerini istedi.

 

GAZETE VAN: Van`da Deprem
Van`da bu gece saat 02 civarında orta şiddette bir deprem meydana geldi.

 

İstanbul Aydın Üniversitesi Gönüllüleri Erciş`te
İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrencilerinden oluşan grup, Van`ın Erciş ilçesinde depremzede öğrencilere ücretsiz eğitim veriyor.

 

VAN POSTASI: İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Van Valisi Münir Karaloğlu, yaşanan depremin büyük bir felaket olduğunu, ancak Van`ın daha iyi bir noktaya geleceğini söyledi.

 

AK Parti Teşkilatından Kanaat Önderlerine Ziyaret
AK Parti van il başkanı Abdullah Aras, yapılan 4. olağan il kongresinde yeniden başkan seçilmesinin ardından ilk ziyaretini kanaat önderlerine yaptı.

 

VANGÖLÜ EKSPRES: Rektör Battal`dan Tercih Yapacak Öğrencilere Çağrı
Van yüzüncü yıl üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilerin güçlü öğretim üyesi kadrosu, alt yapı, barınma imkanları ve güvenli dersliklerle üniversitelerini tercih etmelerini istedi.

İftar Programları Beğeni Topluyor
Van il müftülüğü tarafından bu yıl ilk kez camilerde düzenlenen `camide iftar` programları büyük beğeni topluyor.

DOĞU ANADOLU: İŞ-KUR`dan Açıklama
Van`da Afet Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 7`sinin iş kurumu (İŞ-KUR) personeli olduğu yönündeki bilginin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Yem Destekleme Ödemeleri Başladı
Van il Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, yem desteklemesi düzeltme ödemelerine ilişkin bir duyuru yayınladı. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir