• DOLAR 32.349
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2307.867
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nden Yardım Kumanyaları!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - Mustazaflar Cemiyeti Siirt Şubesi mübarek Ramazan ayında fakir ve muhtaç aileler için yardım kumanyaları hazırlıyor.

 

Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkanı Sabahattin Asma, Ramazan ayında yaptıkları ve yapacakları yardımlar ile ilgili olarak İlke Haber Ajansı`na açıklamada bulundu.

 

Hayırsever vatandaşların yaptıkları yardımlarla Ramazan ayının başında toplam 50 aileye gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Asma, \"Bu yardımlarımızı daha önce tespit ettiğimiz birinci derece ailelere ulaştırdık. Hayır ve bereketin bol olduğu rahmet ayı Ramazan ayında da hazırladığımız 30 TL ve 50 TL`lik kumanya paketlerimizi yaklaşık bin aileye ulaştırmayı hedefliyoruz.\"

 

`Ramazan`da Kapıda Bekletmeyelim Yüzlerini Güldürelim` adlı bir kampanya başlattıklarını ifade eden Asma sözlerine şöyle devam etti: \"Peygamber efendimiz (S.A.V) şöyle buyuruyor: `Kim bir Müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse Allah da onun ihtiyacını giderir.` Muhtaç aile ile hayırseverler arasında köprü olan derneğimiz, bu ramazan ayında gelin beraber fakirleri sevindirelim diyoruz. Bir yardım Paketinde sizlerden fakir, yetim, muhtaçları gelin beraber sevindirelim. Bu hayır yolunda benimde bir katkım olsun, kardeşlerime hizmeti, yaradana hizmet olarak görüyorum diyorsanız, büyük, küçük, her türlü desteğinizle bize ulaşın.\"

 

Asma \"Ramazan kumanyalarıyla ile ilgili her türlü taleplerinizi 0544 317 63 49 - 0484 223 46 48 iletişim aracılığıyla bize iletiniz.\" Şeklinde konuştu. (Salih Tetik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir