• DOLAR 32.546
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2429.794
  • ...
`İnce İnce Araştırıp Tercih Yapılmalı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Üniversitesi`nde saat 14.00`te İş Bulma Merkezli Üniversite Tercih Yönetimi seminer düzenlendi. Konferansa tercih yapacak olan öğrenciler, veliler, üniversite ve dershane çalışanları katılırken katılımın fazla olmadığı gözlendi.
 
Konferansa konuşmacı olarak katılan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, "İş Bulma Merkezli Üniversite Tercih Yönetimi" hakkında önemli bilgiler paylaştı.
 
Eviz, tercihlerin başlaması ile öğrencileri ve velileri tatlı bir telaşın sardığına dikkat çekerek konuşmasını şöyle sürdürdü: "Seminer veliler ve öğrenciler için tercih açısında faydalı olacaktır. Tercih yapıldıktan sonra iş bitmeyecektir. Tercihler yapıldıktan sonra önümüze başka tercihler çıkacaktır. Tercih yapılmasa da hayat bize bir rol verecektir. İstediğimizi elde etmek için ne istediğimizi bilmeliyiz. O yüzden seçimlerde dikkatli olunmalı çünkü bunlar geleceği belirleyecek unsurlardır."
 
Eviz, 30 tercihi verelim ne gelirse gidelim mantığının olmaması gerektiğini belirterek, "İşi sıkı tutup ince ince araştırıp tercih yapmalı" şeklinde konuştu.
Program karşılıklı görüş alışverişleri ve konu ile uzmanlar ile soru cevap şeklinde sona erdi.
(Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir