• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
Elektrik Kesintilerine Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Son günlerde sık sık yaşanan elektrik kesintileri Batmanlı esnaf ve vatandaşı çileden çıkardı. Hayat Market esnafından Şehmus Kurul, elektrik kesintilerinden rahatsız olduğunu belirterek, \"Bir marketçi olarak elektrik kesintilerinden şikâyetçiyim. Ramazan ayında sık sık elektriklerimiz kesiliyor, içerdeki bütün makinelerimiz yanmak üzere, bu sıcakta oruçlu halimizle içerde klimasız duruyoruz. Yetkililerin bu soruna bir el atmalarını istiyorum\" dedi.

Ahmet Aytemur adlı başka bir vatandaş ise \"Bu sıcaklıkta elektrik kesintilerinden dolayı klimamız, buzdolabımız yanmak üzeredir. Sıcaktan vatandaşlar bulanıma girmiş durumda ve üstüne elektrik kesintisi de olunca oruçlu halimizle ne yapacağımızı bilmez hale geldik. Neredeyse günde 50 defa elektriklerimiz gidip geliyor, o kadar oluyor ki evde ki eşyalarımızın hemen hemen hepsi bozuldu. Bu durum Batı illerinde olsa hemen bu sorun giderilir, ama Doğu olduğu için kimseden bir ses çıkmıyor\" dedi.

Başka bir elektrik mağduru Nuri Çelik de yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı çok mağdur olduğunu söyledi. Çelik, \"Artık ne yapacağımızı bilmiyoruz, sesimizi kime duyuracağımızı, kime müracaat edeceğimizi bilmiyoruz. Bu oruçlu halimizle bu sıkıntılarla nasıl uğraşalım. Evimizde bozulmayan eşyamız kalmadı neredeyse bu hak değil ben bir vatandaş olarak davacıyım yetkililerden\" şeklinde konuştu. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir