• DOLAR 32.583
  • EURO 34.715
  • ALTIN 2491.92
  • ...
Hizmet Der Elektrik Sorunun TEDAŞ`a İletti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır`da son günlerde sıkça yaşanan elektrik dalgalanmaları halkı mağdur ediyor. Hizmet Der, kendilerine bildirilen mağduriyetlerin giderilmesi için TEDAŞ yetkilileriyle görüştü.

Yaşanan sıkıntıları dile getiren Hizmet Der genel sekreteri Şeyhmuz Tanrıkulu, \"Son günlerde elektrik dalgalanmaları sıkça yaşanmaktadır ve bu nedenle halkımız mağdur olmaktadır. Bu sıkıntıların mübarek Ramazan ayında yaşanması mağduriyeti daha da artırmaktadır. Biz de bu konudaki sıkıntıları belirtmek için TEDAŞ il müdürü Nihat Nurbaki ile görüşüp halkımızın sıkıntılarımızı dile getirdik.

Yapılan görüşmede TEDAŞ il müdürü Nihat Nurbaki, Elektrik dalgalanmalarının sebeplerini bize açıkladı ve TEDAŞ`ın bu problemin çözümü ile ilgili Tarım Bakanlığıyla da görüştüklerini, bu sıkıntıların giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü bize söylediler\" dedi.

Öte yandan il genelinde 10-15 günden bu yana elektriklerin çok düşük olduğunu ve sık sık kesildiğini ifade eden vatandaşlar, aşırı düşük elektrik nedeniyle buzdolabı ve klimaları çalıştıramadıklarını belirterek, bundan dolayı elektronik cihazlarının bozulduğunu belirtti.

TEDAŞ`ı göreve çağıran tepkili vatandaşlar, TEDAŞ`ın artık ciddi bir şekilde bu soruna eğilmesi gerektiğini belirterek, lokal çözümlerle bir yere varılamayacağına dikkat çekti. (Veysi Çetik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir