• DOLAR 32.59
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2509.419
  • ...
Peygamber Sevdalılarından "Seçmeli Ders" uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2019-2020 eğitim-öğretim yılında seçilecek seçmeli dersler konusunda bilgilendirmede bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Başkanı Adnan Akgönül, öğrenci ve velileri seçmeli ders konusunda uyardı. Akgönül, seçmeli derslerin liseler için 12 Şubat, İlkokul 4. sınıf ve ortaokullar için de 19 Şubat'ta sona ereceğini hatırlattı.

Seçmeli derslerin gençlerin manevi gelişimi için çok önemli olduğunu vurgulayan Akgönül, "Geleceğin büyükleri olan çocuklarımıza ve gençlerimize manevi katkıyı sağlayacak olan Peygamberimizin Hayatı, Kur'an-ı Kerim, Arapça ve Temel Dini Bilgiler gibi derslerin seçimi büyük önem kazanmaktadır. Gençlerimize köklü manevi değerlerin verilmesinde bu derslerin seçilmesi, veliler için büyük bir fırsat olduğu kanaatindeyiz." dedi.

Akgönül açıklamasının devamında şunları kaydetti: "Bu imkân ve fırsattan yararlanmak için tüm hassasiyet sahibi anne babaları; duyarlı olmaya ve okullara gidip, öğrencileri için manevi değerler niteliğindeki dersleri seçip dilekçe okul idarelerine teslim etmeye davet ediyoruz. Seçmeli dersler konusundaki bu sorumluluğu yerine getirmek için Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak siz değerli velilere hatırlatmada bulunur ve gayret bizden, tevfik Allah'tandır." (Mustafa Daştan, Hamza Adıyaman - İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir