• DOLAR 32.58
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2432.648
  • ...
Bilecik`te Kaza: 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaza, saat 21.30 sıralarında Gaziantep-Şanlıurfa D 400 karayolu Birecik Köprüsü üzerinde meydana geldi. 42 yaşındaki Celal Yağmurlu yönetimindeki bir kargo firmasına ait 27 TY 585 plakalı kamyon ile 38 yaşındaki Ümmet Çoban yönetimindeki 27 LY 568 plakalı sepetli motosiklet ile çarpıştı.

Kazada motosiklette bulunan 14 yaşındaki Ahmet Çoban olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada motosiklet sürücüsü Ümmet Çoban ile motosiklette bulunan 24 yaşındaki Mehmet Ali Topuz yaralanırken kamyon sürücüsü Celal Yağmurlu kazanın şokuyla kalp krizi geçirdi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, vatandaşlar kaza yerine 1 kilometre mesafede bulunan Birecik İlçesi’nden yaklaşık 1 saat ambulans gelmediğini, Gaziantep’in Nizip İlçesi’nden ambulans geldiğini belirterek tepki gösterdi.

Kazada yaralanan 2 kişi ile kalp krizi geçiren kamyon şoförü Nizip İlçesi’nden gelen ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza sonrası Birecik Köprüsü yaklaşık yarım saat trafiğe kapandı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir