• DOLAR 32.599
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2509.766
  • ...

MERSİN- Çukurova Kalkınma Ajansı hibeleri kapsamında hazırlanan ve kabul edilen proje kapsamında 4 ay süreyle Dış Ticaret, Halkla İlişkiler, İngilizce ve İletişim konularında, uzman kişiler tarafından eğitim verilecek.
Eğitimin sonunda Milli Eğitim onaylı sertifikaların verileceği kursiyerlerin, dış ticaret konusunda faaliyet gösteren MÜSİAD üyesi firmalarda çalışma imkanına kavuşacakları belirtildiği açıklamada; \"01 Eylül 2012 tarihinde başlayacak olan eğitimin, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`ne bağlı bir kurumda gerçekleşeceği ve eğitim sonrasında yapılacak olan bir törenle de sertifikaların dağıtılacağı\" ifade edildi.

 

Dış ticaret firmalarının kalifiye eleman ihtiyacını karşılaması ve istihdam sorununa bir çözüm olması bakımından önem taşıyacak olan bu projedeki eğitimler 31 Aralık 2012 tarihinde son bulacak.

 

Ayrıca , İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile mühendislik fakültesi bölümlerinden mezun olanlara önceliğin verileceği eğitimlere son başvuru tarihinin ise 26 Temmuz 2012 - Perşembe olduğu vurgulandı.(Osman Öksüz-İLKHA)