• DOLAR 32.451
  • EURO 34.868
  • ALTIN 2479.348
  • ...
Karakolda Şikâyetçi Olamadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman`da arabasının camı kimliği belirsiz kişilerce kırılan Abdurrahman C., şikayet için gittiği karakolda ifade yazacak görevli bulunmadığı için şikayetçi olmadan geri döndü.

 

Dün gece saatlerinde kapısının önünde bulunan arabasının camını kıran şahıslar hakkında şikayetçi olmak için karakola giden Abdurrahman C, karşılaştığı ilgisizlikten dolayı mağdur edildi.

 

Abdurrahman C., Raman Mahallesi 1807. Sokakta kapısının önüne park ettiği arabasından ses geldiğini ve bunun üzerine sokağa çıktığında arabasının sağ penceresinin kırılmış olduğunu gördüğünü söyledi. Komşularından olayı yapan kişilerin 17-18 yaşlarında 4 kişi olduğunu öğrendiğini ifade eden Abdurrahman C., arabasına binip kendi imkanlarıyla şüphelileri aramaya koyulmasına rağmen şahısları bulamadığını belirtti.

 

Eski Çevik Kuvvet diye bilinen karakola gidip şahıslardan şikâyetçi olmak isteyince polislerin ilgisizlikleri karşılaştığını ifade eden mağdur vatandaş, \"Daha sonra karakola gidip şahıslar hakkında şikayetçi olmak istedim. Karakolda beklememe rağmen ifadem alınmadı. Neyi bekliyoruz sorunca ifadeyi alacak arkadaş karakolda değil, o gelince ifadeyi alacak dediler. Ben ne zaman gelir diye sorunca işi bitince cevabını verdiler. Kendilerine koskoca karakolda bir kişimi ifade alıyor diye sordum bana evet dediler\" şeklinde konuştu.

 

Abdurrahman C. \"Eğer bir kişi ifade alıyorsa, o kişi nasıl olurda başka bir yere gidebilir. Vatandaş zaten mağdur, bir de saatlerce polisi mi bekleyecek bu Ramazanda?\" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Mağdur vatandaş, bir hafta içinde aynı sokakta üçüncü defa araba camlarının kırıldığını söyledi.
(Masum Günaydın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir